Hoe werkt de scan

De ‘Duidelijk over agressie’ scan bestaat uit 34 voornamelijk gesloten vragen. De vragen zijn verdeeld over drie thema’s: ‘Organisatie en Beleid’, ‘Uitvoering’ en ‘Borging’. Veel vragen zijn snel te beantwoorden, maar er zijn ook vragen waar informatie voor moet worden opgezocht.

Ter voorbereiding kan daarom de vragenlijst hier worden gedownload, maar het is ook mogelijk om de scan tussentijds op te slaan en op een later moment weer verder te gaan. Na het volledig invullen van de scan wordt er een score berekend en zijn de rapportages beschikbaar. Daarbij geeft de scan verbeterpunten die zijn afgestemd op je score en de branche waarin je werkt.

Jij en je collega’s kunnen meerdere scans maken, alle uitslagen van de scans blijven bewaard in jullie eigen afgeschermde omgeving. Zo kunnen resultaten en veranderingen over een langere periode in kaart worden gebracht. De ingevulde gegevens en rapportages worden anoniem en vertrouwelijk behandeld. De resultaten worden alleen gebruikt om op brancheniveau trends en ontwikkelingen te herkennen.

Gemiddelde tijdsduur voor het invullen van de scan: 25 minuten